To Elly, Lindot, Flinstone and Anoi..

Love you all…,

Sahabat…

mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

 Sahabat…

ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…

aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah

6 Responses to “To Elly, Lindot, Flinstone and Anoi..”

  1. iskh…iskhh…u touched my heart la bro…kat sini gue nak minta maap banyak2 pada lu ,elly, anoi & flinstone coz slalu jadik paling degil, paling banyak bg korang confuse, paling banyak kenakan korang & paling cengeng…

    SAHABAT SEJATI – SHEILA on 7

    Sahabat sejatiku, hilangkah dari ingatanmu
    Di hari kita saling berbagi
    Dengan kotak sejuta mimpi, aku datang menghampirimu
    Kuperlihatkan semua hartaku

    Kita slaluu berpendapat, kita ini yang terhebat
    Kesombongan di masa muda yang indah
    Aku raja kaupun raja
    Aku hitam kaupun hitam
    Arti teman lebih dari sekedar materi

    Pegang pundakku, jangan pernah lepaskan
    Bila ku mulai lelah¦ lelah dan tak bersinar
    Remas sayapku, jangan pernah lepaskan
    Bila ku ingin terbang¦ terbang meninggalkanmu

    Ku slalu membanggakanmu, kaupun slalu menyanjungku
    Aku dan kamu darah abadi
    Demi bermain bersama, kita duakan segalanya
    Merdeka kita, kita merdeka

    Tak pernah kita pikirkan
    Ujung perjalanan ini
    Tak usah kita pikirkan
    ujung perjalanan ini

  2. don’t worry sis..we all sentiasa memaapkan you..kau kan adik bongsu kita oghang…hehe

  3. I love this blog!! Esp on this particular write up, cause it mentioned my name first, hee hee!
    –>> thanx bro, for reminding us of those brilliant days. They did come in my dreams sometimes..
    : : ku pasti suatu ketika, kita semua pasti bersatu kembali…
    sekali lagi.. : :

    muaks!

  4. bro, can u try checking out my blog update? hee hee

  5. hello Elly! i’ve checked yours too and touched with your write up..glad you’re happy and cheer as ever.. we will meet again..that for sure..

    Tak sabarlah Pakcik Odee nak jumpe Emil..nak cubit pipi die..and boley buat geng dengan my ultramen..hehe..

    pls keep in touch..

  6. Nona Shermila Marjan Says:

    ;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: